Hem » Hotell Budapest

Hotell - prisvärda

Vi har valt ut några hotell som vi tycker är allmänt prisvärda både när det gäller läge och konsumentbetyg. Alla priser avser ett rum för två personer för mer information hittar du under länken mer info.


Pris från: 345 SEK
Mer info / Boka
Hitta fler billiga hotell

Hotell - mellanklass

Ibland behöver vi lite finare boende när vi reser bort, vi har valt ut några mellanklass hotell som ligger så centralt som möjligt.


Hitta fler mellanklass hotell

Hotell - ren lyx

Ibland behöver vi extra lyx när vi reser bort, vi har valt ut några lyxiga hotell som ligger extra centralt.


Hitta fler lyxiga hotell


Hotell i Budapest

Budapest är Ungerns huvudstad och är i storlek med Stockholm, både vad gällande befolkningsmängd och area. Efter många års förtryck av både Tyskland och Sovjet blev Ungern en egen republik år 1989 och höll sitt första egna val 1990. Sedan detta har Budapest blivit ett mer och mer populärt resmål för européer och idag vallfärdas människor från hela världen för att njuta av den vackra staden och dess outtömliga utbud av kultur och historia.

Våren kommer tidigt till romantiska Budapest, så varför inte överraska din käraste med en välförtjänt långhelg.

Priset för ett dubbelrum i Budapest skiljer sig inte märkbart från priserna i Sverige. Ett rum på ett mellanklasshotell i centrala Budapest kostar mellan 500 - 1 200 kr per natt. Ju längre från centrum du väljer att bo, ju lägre är priset. Men tänk på att taxi inte är billigt, så att välja ett centralt hotell där du har promenadavstånd till sevärdheter och shopping kan löna sig i längden.

Att boka sin hotellvistelse innan du åker till Budapest är en god idé under högsäsong om du vill hamna på något av de mest prisvärda hotellen i centrum. Är inte boendet något du prioriterar eller om du är villig att ta chansen att hitta något i sista minuten kan du självklart vänta till du kommer på plats.

Bokning av hotell sker enklast via internet eller genom en resebyrå. Du kan lätt hitta gästrecensioner och all nödvändig information på respektive hotells hemsida. Vill du göra det riktigt enkelt för dig själv går det att beställa färdiga weekendpaket till Budapest där flyg, transfer och hotell redan är bokat.