Hem » Hotell Budapest » Lyxiga Hotell

Lyxiga Hotell
Budapest som turistort är mer populär nu än någonsin förut. Detta faktum har lockat till sig de största lyxhotellkedjorna som Four Seasons, Marriott och Hilton som faktiskt valt att öppna 5-stjärniga hotell i den ungerska huvudstaden.

Förutom dessa hotelljättar finns det ett digert urval av lyxhotell som erbjuder allt mellan himmel och jord. Flera av hotellen har tagit tillvara på den ungerska historien och arkitekturen med takkupoler, fantastiska tak- och väggmålningar och en del har till och med inrett med ungerska bad.

De mest exklusiva hotellen har ofta de mest strategiska placeringarna i stan och det stämmer även för lyxhotellen i Budapest. Med utsikt över floden Donau kan du avnjuta din middag i lugn och ro eller varför inte drinken före utgången?

Ett dubbelrum på ett 5-stjärnigt hotell i Budapest kostar mellan 1 000 - 3 000 kr per natt. Har du möjlighet att boka flera nätter i sträck så kan du ofta få rabatt på priset. Vill du dessutom sätta en extra guldkant på semestern kan du boka en av hotellets sviter. Du bör boka din vistelse i god tid då de mest prisvärda hotellen blir tidigt fullbokade.

Vill du ha hjälp med att organisera dagsutflykter, få en personlig guide som hjälper dig hitta till Budapest gömda guldkorn eller om du har speciella behov och krav på din vistelse kan du ofta höra av dig till hotellet innan din avfärd från Sverige så är allt klart när du kommer på plats. Hotellpersonalen är ofta flerspråkig och har mycket goda engelska kunskaper.