Hem » Hotell Budapest » Mellanklass Hotell

Mellanklass Hotell
Har du tid och några slantar över kan du möta solen och våren tidigare i år genom att bege dig söderut. Budapest är en perfekt vår- och sommarstad som har mycket att bjuda på, både i form av sevärdheter och uteliv, och passar därför perfekt för både gammal och ung.

Priset för ett dubbelrum på ett mellanklasshotell i Budapest ligger marginellt under priset du får betala hemma i Sverige. Under försommarsäsongen får du betala mellan 300 - 1 000 kr per natt för ett dubbelrum på ett 3-stjärnigt hotell. De billigare hotellen finner du i utkanten av Budapest och du kan behöva transportera dig med hjälp av kollektivtrafik eller taxi för att komma in till centrum. Då dessa transporter inte är gratis, kan det löna sig att välja ett lite dyrare hotell mer centralt.

På mellanklasshotellen i Budapest kan du inte vänta dig att hotellet har en egen restaurang utan du kan behöva äta alla mål mat ute. Vill du ha tillgång till frukostbuffén kan du ofta betala extra för detta om det inte redan ingår i priset för rummet. Undersök vad det finns för möjligheter på ditt hotell genom att kika på deras hemsida eller i en reseguide innan du bokar. Har du flera frågor angående ditt boende, kan du alltid höra av dig till hotellpersonalen via telefon eller e-post då de oftast är duktiga på engelska.

Bokning sker enklast på respektive hotells hemsida. Här kan du betala direkt med kort eller eventuellt via faktura. Är du inte en van internetanvändare kan du alltid vända dig till en lokal resebyrå som hjälper dig att boka resan och vistelsen.