Hem » Restauranger » Bock Bisztro

Bock Bisztro

Goda rätter, tillsammans med möjligheten att välja bland en rad prisbelönta viner, är förutsättningarna när man besöker Bock Bisztro. József Bock är en av de mest respekterade vintillverkarna i hela Ungern och det är hans vin som Bock tillhandahåller till ett förmånligt pris. De har nämligen, vid sidan av restaurangen, en shop där man kan välja mellan hela 200 ungerska kvalitetsviner.

Men åter till den högt ansedda restaurangen. Restaurangens goda rykte är en effekt av såväl god mat och gott vin som uppskattad service. De serverar kvalitetsmat och är man förtjust i rätter bestående av vilt, anka eller fläskkött så kan man ha höga förväntningar. Priser för en varmrätt ligger på runt 150 kronor. Restaurangen bör rankas högt, på en eventuell ”to do lista”, när man reser till Budapest.

Bock är beläget på Pestsidan på gatan Erzsébet körút och de har öppet måndag till och med lördag mellan 11.00 till 23.00. Det är väldigt populärt så för att undvika att gå miste om denna gourmet och vinbar så ska man boka i förväg.

Kommentera artikeln

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokstverna i rutan.