Hem » Restauranger » Feszek

Feszek

I trädgården till Feszek, ”Nästet” på svenska, är det liv och rörelse mellan vår och höst under kastanjeträdets krona. Det är en plats för såväl familjemiddagar som bröllopsmottagningar. Byggnaden är över 100 år gammal, grundades från början av konstnärer och är nyligen renoverad.

Restaurangen i distrikt 7 bjuder på diverse underhållning, bland annat kan man njuta av jazz och swing band mellan tisdag och lördag. Maten består av ungerska paradrätter såväl som inslag från internationella kök. Kökschefen, Tibor Jaszai, är en rutinerad herre vars mat smakar ännu bättre med stämningsfull bakgrundsmusik i den stillsamma trädgården. Exempel på alternativen i den spännande och exotiska menyn är grillad gåslever med karamelliserat äpple och potatismos. Eller vad sägs om flamberad choklad med ungersk pannkaka fylld med rom och körsbär, som för övrigt är en favorit bland återvändande gäster.

Till maten kan Feszek erbjuda husets 19 olika snapssorter eller varför inte prova något av de 29 fina ungerska viner som också finns tillgängliga. Feszeks intressanta utbud i en trevlig atmosfär talar för en trevlig kväll.

Kommentera artikeln

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokstverna i rutan.